Of Pearls and Roses

Of Pearls and Roses van Marja van den Hurk

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Of Pearls and Roses van Marja van den Hurk

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 496390
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!

Omschrijving

Collage met prachtige geschilderde rozen en met in de hoofdrol het door Johannes Vermeer in 1665-1667 geschilderde "Meisje met de parel".

Over Marja van den Hurk

Marja van den Hurk profielfotoAl zolang ik me kan herinneren, maak ik foto’s. Ik vind het geweldig als ik erin ben geslaagd om alledaagse dingen nét iets minder alledaags vast te leggen.

Ik ben ervan overtuigd dat er in alles en iedereen schoonheid schuilt. Pas als ik een foto heb gemaakt die dat daadwerkelijk ook laat zien, ben ik tevreden.

Bij fotografie ben ik afhankelijk van wat er voor mijn lens verschijnt. Ik ben gebonden aan wat ik voorgeschoteld krijg, ik kan immers geen dingen fotograferen die er niet zijn.
Dat vindt mijn creativiteit soms wel een gemis.

Gelukkig kan ik mijn creativiteit goed kwijt in de kunst die ik maak op mijn computer.
Ik maak bij voorkeur surrealistische kunst. Ik kan daar mijn creativiteit en mijn tomeloze fantasie zo heerlijk op loslaten!

En ik geef toe... ze neigen vaak een tikje naar het macabere, het donkere en duistere. Maar altijd met een dikke vette knipoog ;-)

Hopelijk vind je iets wat je aanspreekt in mijn shop. Weet in ieder geval, dat ik alles met veel liefde en plezier heb gemaakt!

Alle werken