Old Firetruck

Old Firetruck van Julian Buijzen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 46634

Old Firetruck van Julian Buijzen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Na een aantal weken van relatieve rust was het weer tijd voor een nieuw Urbex avontuur. Samen met Wouter zijn we in zijn nieuwe camper op pad gegaan. Deze keer was het spookkasteel Hogemeyer aan de beurt.

Chateau Hogemeyer is een verlaten kasteel in Vlaams Brabant. Een tijd geleden opgekocht door een nieuwe eigenaa,r om het een nieuwe bestemming te geven, maar helaas is er sindsdien niets meer aan gebeurd.

Volgens verschillende filmpjes zou het er spoken. Van deze spoken hebben wij gelukkig niks gemerkt. Wat we wel zagen was een vervallen kasteel en een tuin vol met afgedankte auto?s. Waar het kasteel vanbuiten er erg vervallen uitzag, viel dit enorm mee toen we eenmaal binnen waren. Naast de kapel waren er nog enkele ruimtes in relatief goede staat en dat heeft een aantal mooie foto?s opgeleverd.

Op deze foto is een oude vrachtwagen te zien met een ladder. Vermoedelijk is het een oude brandweerauto geweest.

Over Julian Buijzen

Eigenwijs, Creatief, Ondernemend, Presentator, @FreshForward, , Wielrenner, Muziekliefhebber, Atleet, @DWARS, Links en een Newsjunkie.
https://www.julianbuijzen.nl

Alle werken