Oldtimer auto in de straten van Havana, Cuba

van Original Mostert Photography

- Werkcode: 358 871

Original Mostert Photography over Oldtimer auto in de straten van Havana, Cuba

Havana (in het Nederlands ook wel Havanna, in het Spaans La Habana) is de hoofdstad van Cuba en met 2.125.000 inwoners (2015) verreweg de grootste stad op Cuba. De stad fungeert eveneens als provincie (la provincia de La Habana).
Oldtimer auto in de straten van Havana, Cuba
Oldtimer auto in de straten van Havana, Cuba vind je in de categorieën , Auto's, Caribische Gemeenschap, Cubacrisis, Digitale Kunst, Fotografie, Havana, Historisch, Landen & Reizen, Oldtimers, Vakantie, Vroeger of later en Zwart-wit.
Original Mostert Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Original Mostert Photography

Fotografie is mijn passie. Als kind liep ik altijd met de ‘oude’ camera’s van mijn vader en opa in het rond en inmiddels heb ik zelf ook verschillende camera’s versleten.

Fotograferen is voor mij het vertellen van een verhaal en het overbrengen van deze verhalen door waardevolle herinneringen te creëren. Ik vind het tevens een uitdaging om te leren door te doen en op die manier mijn eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Ik fotografeer vooral landschappen, stedelijk landschap/architectuur, portretten en wildlife. Het fotograferen van landschappen en architectuur in de avond/nacht heeft mijn grootste belangstelling. Het spelen met licht en lijnen blijft boeien en inspireren.

Alle werken van Original Mostert Photography


Waarom je kiest voor Oldtimer auto in de straten van Havana, Cuba op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oldtimer auto in de straten van Havana, Cuba van Original Mostert Photography

Koop dit digital art werk Oldtimer auto in de straten van Havana, Cuba van Original Mostert Photography als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 358 871
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden