Onaantastbaar

van sandrine PAGNOUX

- Werkcode: 505 537

sandrine PAGNOUX over Onaantastbaar

kunstwerk van Sandrine PAGNOUX mode-illustrator. Zwart-wit illustratie
Onaantastbaar vind je in de categorieën Digitale Kunst, Fotografie, Illustratie, Illustraties, Illustration de mode, Kunst, Modern, Portret, Schilderijen, Typografie, Vrouw, Woonstijl Romantisch en Zwart-wit.
sandrine PAGNOUX profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door sandrine PAGNOUX

Freelance illustrator gevestigd in Parijs. Werkt voor de pers, mode, muziek, reclame... Onder zijn klanten: Loreal Luxe, Harrods, Coq Sportif, de kooples, Flammarion, Marie-Claire, Mojo, Nylon Guys, Nikita Clothing, Diesel, Airtracks, Adidas, Rich&Royal... Het werk van Sandrine PAGNOUX verschijnt in het boek "illustration now: Fashion" uitgegeven door Taschen, in de boeken "Illusive3 vol 2 en vol 3 uitgegeven door Gestalen en in "For love and money" uitgegeven door Laurence King.

Alle werken van sandrine PAGNOUX


Waarom je kiest voor Onaantastbaar als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Onaantastbaar van sandrine PAGNOUX

Koop de illustratie Onaantastbaar van sandrine PAGNOUX op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 505 537
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
136,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden