Ondergelopen uiterwaard van Zutphen

van Jim van Iterson

- Werkcode: 32 273

Jim van Iterson over Ondergelopen uiterwaard van Zutphen

De rivier de IJssel is buiten haar oevers getreden zodat Zutphen aan een grote watervlakte grenst. Een boom staat in het water. De toren van de Walburgkerk op de achtergrond. Een winters tafereel.
Ondergelopen uiterwaard van Zutphen vind je in de categorieën Fotografie, Grijs, Hanzestad, IJssel, Kade, Kerken, Kerktoren van Zutphen, Overstroming, Rivier, Sint Walburgiskerk (Zutphen), Stedelijke landschappen, Uiterwaard, Waterbeheer, Wateroverlast en Winter.
Jim van Iterson profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jim van Iterson

Als vrij, dat wil zeggen niet commercieel gebonden fotograaf, ben ik al een jaar of 50 actief. Mijn hoofdthema's zijn architectuur, landschap, straatfotografie en natuur.
Ik was een aantal jaren docent fotografie aan de volksuniversiteit. ik ben lid van het fotografencollectief De Zutphense en van de Kunstkring Brummen. Ik werk uitsluitend digitaal, vooral full frame opnamen (Canon EOS 5D) en ik optimaliseer mijn foto's in Adobe Lightroom en maak zelf mijn afdrukken op papier. Mijn werk is bij veel gelegenheden en op veel plaatsen tentoon gesteld.
Op mijn website zijn meer voorbeelden van mijn werk te zien (www.van-iterson.nl)

Alle werken van Jim van Iterson


Waarom je kiest voor Ondergelopen uiterwaard van Zutphen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Ondergelopen uiterwaard van Zutphen van Jim van Iterson

Koop de foto Ondergelopen uiterwaard van Zutphen van Jim van Iterson op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 32 273
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden