Onrust bij de drinkplaats, Zebra's en Olifanten

van Jeroen Kleverwal

- Werkcode: 196940

Jeroen Kleverwal over Onrust bij de drinkplaats, Zebra's en Olifanten

Een drukbezochte drinkplaats in Etosha. De zebra's zijn onrustig en rennen rond, op de achtergrond gadegeslagen door de groep olifanten.
Onrust bij de drinkplaats, Zebra's en Olifanten vind je in de categorieën , Dieren, Drinken, Droogte, Fotografie, Namibië, Namibwoestijn, Nationaal park Etosha, Nationale Parken, Natuurfotografie, Savanneolifant, Stof (deeltjes), Strepen, Warmte, Water, Wildlifefotografie, Woestijn, Wolken en Zebra.
Jeroen Kleverwal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleverwal

Jeroen Kleverwal is een gepassioneerd natuurfotograaf. Na vele reacties over dat zijn foto's ook mooi aan de muur zouden staan, heeft hij besloten een deel van zijn werk hier aan te bieden. Zijn collectie behelst landschappen, natuur en cultuur en macrofotografie uit Nederland en diverse landen die hij tijdens zijn reizen heeft bezocht. Op zijn website is meer informatie en beeldmateriaal te vinden.

Alle werken van Jeroen Kleverwal


Waarom je kiest voor Onrust bij de drinkplaats, Zebra's en Olifanten op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Onrust bij de drinkplaats, Zebra's en Olifanten van Jeroen Kleverwal

Koop de foto Onrust bij de drinkplaats, Zebra's en Olifanten van Jeroen Kleverwal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 196940
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.