Onweer aan de voet van de Etna

Onweer aan de voet van de Etna van Gerard Oonk

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 298366

Onweer aan de voet van de Etna van Gerard Oonk

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!
Onweer aan de voet van de Etna van Gerard Oonk

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Aan de voet van de Etna op Sicilië ligt het plaatsje Linguaglossa. Ik kwam er langs op een dag met wisselvallig weer. Meestal ga ik in het buitenland even kijken op het plaatselijke kerkhof. Het is er altijd rustig en vaak wonderschoon. Na een kwartier knalde de zon door de donkere onweerswolken. De smalle stralen verlichtten een kleine 'tempel'. Het duurde maar een paar seconden... Veel mooier zal het op een begraafplaats niet worden.

Over Gerard Oonk

Gerard Oonk profielfotoGerard Oonk heeft zijn professionele sporen verdiend bij de radio. Hij ziet fotografie als alternatief voor een wereld vol geluid. "Ik beleef die twee werelden niet als een contrast, maar als een ideale aanvulling". De composities zijn sterk gestileerd. Het hoofdonderwerp van de foto's is meteen herkenbaar. "De overeenkomst met radioproducties is de noodzaak om vorm, inhoud en techniek met elkaar in balans te brengen. Het één kan absoluut niet zonder het ander. Ik wil een luisteraar of kijker niet afleiden en dat vereist het maken van keuzes en veel weglaten". De nadruk in de foto's ligt op schoonheid en optimisme. Zelfs onze vergankelijkheid wordt lichtvoetig en kleurrijk in beeld gebracht, zoals te zien is in de serie 'More Past'. "Het is mijn ambitie om beelden te laten spreken. Zo goed en zo mooi mogelijk".

Alle werken