Oog in oog met een Grizzly beer

van Michael Kuijl

- Werkcode: 166 323

Michael Kuijl over Oog in oog met een Grizzly beer

Portret gemaakt van een Grizzly beer in Katmai National park Alaska, verenigde staten van Amerika. De grizzlybeer is na de Kodiakbeer de grootste ondersoort van Ursus arctos. Hij kan op zijn achterpoten staand een hoogte van 3 meter bereiken en tot 600 kg zwaar worden. De bouw van de beer is gericht op het zoeken en graven naar voedsel in de grond. De grizzlybeer heeft een zeer kenmerkende grote uitstekende spierbundel tussen de schouderbladen, die hem veel kracht in de voorpoten oplevert
Oog in oog met een Grizzly beer vind je in de categorieën Alaska, Beren, Blik, Bruin, Digitale Kunst, Fotografie, Grizzly beer, Katmai, Katmai National Park, Noord Amerika, Oog, Oogcontact en Portret.
Michael Kuijl profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Michael Kuijl

Ik ben een Nederlandse fotograaf woonachtend in het prachtige Noord-Holland . In mijn vrije tijd vind ik het geweldig om in de natuur te zijn en in 2010 begon mijn passie voor natuurfotografie, na een bezoek aan Alaska . Sinds die tijd breng ik zo veel mogelijk tijd tijd door in de natuur en probeer de schoonheid te vangen in mijn beelden. Naast Nederland heb ik tijd doorgebracht in Afrika, Costa Rica, Panama, Noord-Amerika, Canada, Brazilië, Australië, Nieuw-Zeeland, Portugal, Duitsland, Frankrijk en België.

Alle werken van Michael Kuijl


Waarom je kiest voor Oog in oog met een Grizzly beer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oog in oog met een Grizzly beer van Michael Kuijl

Koop dit digital art werk Oog in oog met een Grizzly beer van Michael Kuijl als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 166 323
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden