Oosterhaven Zuidzijde Groningen

van Frenk Volt

- Werkcode: 47 581

Frenk Volt over Oosterhaven Zuidzijde Groningen

Zicht vanaf de Oosterkade op een deel van de Oosterhaven Zuidzijde in Groningen. Linksachter is nog de top van het kantoorgebouw van Rabobank de Meeuwen zichtbaar. Het rechter blok huizen (Oosterhaven 2-6) bestaat uit herenhuizen gebouwd in Jugendstil in de periode 1905-'07 en het blok als geheel is aangewezen als gemeentelijk monument.
Oosterhaven Zuidzijde Groningen vind je in de categorieën Architectuur, Art Nouveau, Avond, Binnenstad (Groningen), Blauwe uur, Boten & Schepen, Fotografie, Groningen, Nederland, Oosterhaven 2-6 (Groningen) en Stedelijke landschappen.
Frenk Volt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frenk Volt

Gefocust op het maken van bijzondere Stadsgezichten en Landschappen. Daarnaast op zoek naar nieuwe perspectieven met een drone. Mijn fotowerk volgen of heb je vragen/suggesties? Check de linkjes bij mijn profiel of stuur een mailtje naar frenk@volt.pics.

Alle werken van Frenk Volt


Waarom je kiest voor Oosterhaven Zuidzijde Groningen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oosterhaven Zuidzijde Groningen van Frenk Volt

Koop de foto Oosterhaven Zuidzijde Groningen van Frenk Volt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 47 581
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden