Operatiekamer van het verlaten ziekenhuis

van Eus Driessen

- Werkcode: 168 772

Eus Driessen over Operatiekamer van het verlaten ziekenhuis

De operatiekamer van een verlaten ziekenhuis. De bouw begon net na de tweede wereldoorlog waarna een paar jaren later de eerste patiënten werden opgenomen in het ziekenhuis. Sinds 1987 gingen steeds meer delen dicht van het hospital waarna in 1999 het hele ziekenhuis dicht ging. Na jaren leegstand en vernielingen is het gebouw inmiddels gesloopt en zijn alleen nog herinneringen en foto's het enige wat gebleven is.
Operatiekamer van het verlaten ziekenhuis vind je in de categorieën Architectuur, Fisheye-objectief, Fotografie, Geschiedenis, Groothoekobjectief, High dynamic range, Historisch, Hospitaal, Hospital (1970), Leegte, Tweede Wereldoorlog, Urban / Street, Verlaten plekken, Ziekenhuis, leegstand, velaten en verval.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Operatiekamer van het verlaten ziekenhuis als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Operatiekamer van het verlaten ziekenhuis van Eus Driessen

Koop de foto Operatiekamer van het verlaten ziekenhuis van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 168 772
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden