Oude vrachtwagen

van Marcel van Rijn

- Werkcode: 321495

Marcel van Rijn over Oude vrachtwagen

Dit autowrak stond bij een boerderij in Frankrijk. Maar laat de tijd rustig over hem heen gaan. De auto is helemaal verroest en het mos groeit op de carrosserie. Merk van de auto is Berliet. Foto is naar zwart/wit overgezet. Kijk ook eens naar mijn andere foto's van deze autowrakken.
Oude vrachtwagen vind je in de categorieën , Auto's, Berliet, Fotografie, Frankrijk, Marcel van Rijn, Nostalgie, Roest, Sloop, Transport, Zwart-wit en klasieke auto.
Marcel van Rijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marcel van Rijn

Ik ben medio 2011 begonnen met fotograferen. En ik heb enorm veel plezier in deze hobby, het lijkt mij daarom ook leuk dat andere mensen ook kunnen genieten van mijn foto's .Vandaar deze aanmelding op Werk aan de Muur .Kijk ook eens op mijn fotowebsite http://www.hollandscape.yolasite.com

Alle werken van Marcel van Rijn


Waarom je kiest voor Oude vrachtwagen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oude vrachtwagen van Marcel van Rijn

Koop de foto Oude vrachtwagen van Marcel van Rijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 321495
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.