Oukoopse Molen

van Hermen Buurman

- Werkcode: 838 023

Hermen Buurman over Oukoopse Molen

De Oukoopse Molen is de naam van de Zuid-Hollandse wipmolen aan de Prinsendijk – genoemd naar prins Willem III - te Oukoop, gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Naast de molen bevindt zich de Put van Kruijt een particulier natuurgebied dat ontstaan is door het turf steken.
Oukoopse Molen vind je in de categorieën Blauw, Driebruggen, Fotografie, Groen, Landschappen, Molens, Nederland, Oukoop (Bodegraven-Reeuwijk), Oukoopse Molen, Put van Kruijt, Reeuwijk (gemeente) en Waterschap.
Hermen Buurman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hermen Buurman

Fotograaf Hermen Buurman werk al 22 jaar als professioneel. Hij heeft o.a. de fotografie verzorgd voor een aantal boeken. Met zijn eigen werk exposeert hij van tijd tot tijd. Eén van zijn bijzondere tentoonstellingen was Hermen in Zwart Wit die gekoppeld was aan de tentoonstelling Rembrandt in Zwart Wit

Alle werken van Hermen Buurman


Waarom je kiest voor Oukoopse Molen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oukoopse Molen van Hermen Buurman

Koop de foto Oukoopse Molen van Hermen Buurman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 838 023
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.