Paarden door de rook, op het schevingse strand

van Erik van 't Hof

- Werkcode: 402 140

Erik van 't Hof over Paarden door de rook, op het schevingse strand

Paarden door de rook, tijdens een oefening op het strand van Scheveningen. Cavalerie ere escorte oefent elk jaar voor prinsjesdag met een hoop rook en herrie
Paarden door de rook, op het schevingse strand vind je in de categorieën Boerderijdieren, Cavalerie, Fotografie, Militair, Paarden, Prinsjesdag, Rook, Scheveningen en Stranden.
Erik van 't Hof profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik van 't Hof

Erik is een rustige, professionele en gezellige fotograaf, die de persoon of het object dat gefotografeerd moet worden in het licht zet. Sinds 2007 is hij begonnen als freelance fotograaf. Eerst naast zijn werk, maar tegenwoordig altijd beschikbaar voor mooie bruidsfoto?s, familieportretten of andere portretten. Naast fotografie is muziek een passie voor hem. De kennis die hij bij het podium heeft opgebouwd, gebruikt hij ook in al zijn andere werk.

Alle werken van Erik van 't Hof


Waarom je kiest voor Paarden door de rook, op het schevingse strand als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Paarden door de rook, op het schevingse strand van Erik van 't Hof

Koop de foto Paarden door de rook, op het schevingse strand van Erik van 't Hof op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 402 140
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.