Paardenbloem Dauw Druppels

van Julia Delgado

- Werkcode: 381 391

Julia Delgado over Paardenbloem Dauw Druppels

Paardenbloem Dauw Druppels
Paardenbloem Dauw Druppels vind je in de categorieën Abstract, Architectuur, Blauw, Druppels, Fotografie, Macrofotografie, Natuur close-ups, Paardenbloem, Regen, Serre (bouwwerk), Turquoise, Woonkamer en Zaad (plant).
Julia Delgado profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Julia Delgado

Mijn naam is Julia Delgado, ik ben 39 jaar en foto hartstochtelijk voor vele jaren. Helaas heb ik Spêche geen Nederlands, ik hoop dat je me de fouten te vergeven in mijn profiel.Ik geef de voorkeur te wijden mezelf macrofotografie. Ik hou gewoon van kleine dingen brengen geweldig.Het is zo heerlijk om andere mensen te laten zien mijn 'kleine wereld' van de natuur die men nauwelijks kunnen waarnemen in al zijn facetten zo met eigen ogen. Het fascineert me altijd, hoeveel verschillende manieren eenvoudige dingen, zoals een blad van gras met een daling van de dauw, een kleine vlinder of een bloem kan optreden op de foto's. Hier probeer ik aan de foto geven altijd een schilderachtige touch.Steeds meer, echter, is ontstaan ??in de loop van de tijd voor mij, dat de paardenbloem krijgt het grootste deel van mijn fotografische aandacht. In het ontwerp van Pusteblume geen grenzen in mijn mening zijn creatief ingesteld en het is gewoon geweldig om de kleine parachutes in scene. Ik ben blij als je mijn foto's.

Alle werken van Julia Delgado


Waarom je kiest voor Paardenbloem Dauw Druppels als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Paardenbloem Dauw Druppels van Julia Delgado

Koop de foto Paardenbloem Dauw Druppels van Julia Delgado op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 381 391
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden