Paarse bloesem takken van de Jacaranda boom

van Rietje Bulthuis

- Werkcode: 222835

Rietje Bulthuis over Paarse bloesem takken van de Jacaranda boom

Paars bloeiende takken van de Jacaranda boom. Ik heb deze bloesem gefotografeerd in Sydney, Australië. In het voorjaar staan deze prachtige bomen volop in bloei. Veel bloesem en nog geen blaadjes. De foto is digitaal bewerkt tot een impressionistisch schilderij.
Paarse bloesem takken van de Jacaranda boom vind je in de categorieën Blauw, Bloemen & Planten, Bloesem, Bossen, Contemporary, Digital Art, Expressionisme, Fotografie, Impressionisme, Lente, Modern, Natuur en Weer, Paars en Schilderijen.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Paarse bloesem takken van de Jacaranda boom op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Paarse bloesem takken van de Jacaranda boom van Rietje Bulthuis

Koop dit digital art werk Paarse bloesem takken van de Jacaranda boom van Rietje Bulthuis als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 222835
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.