Paddenstoel in film noir

Paddenstoel in film noir van Jan van der Knaap

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Paddenstoel in film noir

van Jan van der Knaap

Paddenstoel in film noir van Jan van der Knaap

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 864899
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Een paddenstoel in de beschutte schaduw van het bos. Ik vond ze op een stronk hout aan de rand van het pad en zag ze elke week groter worden. Paddenstoelen zijn de schoonmakers van de natuur. Ze ruimen dood organisch materiaal op. Paddenstoelen kunnen in elk seizoen opkomen, zolang er voedsel is, vocht en warmte is. Dit is volgens mij de dubbelgangerbundelzwam. Die vestigt zich echter op levend hout, doodt het vervolgens en leeft dan verder.

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken