Panorama Velox 7

van Bas de Meijer

- Werkcode: 308 718

Bas de Meijer over Panorama Velox 7

De VeloX 7 met Aniek Rooderkerken tijdens de derde racedag van de World Human Powered Speed Challenge. Het Human Power Team Delft en Amsterdam, dat bestaat uit studenten van de TU Delft en de VU Amsterdam, is in Amerika om tijdens de World Human Powered Speed Challenge in Nevada een poging te doen het wereldrecord snelfietsen voor vrouwen te verbreken met de VeloX 7, een gestroomlijnde ligfiets.
Bas de Meijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bas de Meijer

Een betrokken verhalenverteller, zo zou je mij het beste kunnen omschrijven. Er is altijd wel een interessante invalshoek te vinden om iets te vertellen. Een foto is pas geslaagd als er een verhaal in zit, mooi zijn is niet genoeg. Ik werk voor een groot aantal opdrachtgevers waaronder het CNV Internationaal, World Press Photo en de Fietsersbond. In binnen- en buitenland richt ik mijn camera op wat er gebeurt op straat, met een sterke voorkeur voor fietsers.

Alle werken van Bas de Meijer


Waarom je kiest voor Panorama Velox 7 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Panorama Velox 7 van Bas de Meijer

Koop de foto Panorama Velox 7 van Bas de Meijer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 308 718
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
172,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden