Panorama platteland Noord-Laos

van Rietje Bulthuis

- Werkcode: 428354

Rietje Bulthuis over Panorama platteland Noord-Laos

Panorama platteland Noord-Laos.
In Laos staat het toerisme nog in de kinderschoenen. Maar het is een prachtig land om te bezoeken. Veel mogelijkheden tot fietsen en wandelen. Het landschap is ongerept. Hier maakten we een wandeling door de rijstvelden, onder leiding van een gids. Imposante bergen op de achtergrond en vriendelijke mensen in de dorpjes.
In de bergen bevinden zich vele grotten, die tijdens de Vietnamoorlog dienst deden als schuilplaats.
Panorama platteland Noord-Laos vind je in de categorieën Bergen, Boerderij, Fotografie, Grot, Hut (woning), Indochina, Landbouw, Landschappen, Laos, Panoramafotografie, Rijstveld en Wandelen.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Panorama platteland Noord-Laos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Panorama platteland Noord-Laos van Rietje Bulthuis

Koop de foto Panorama platteland Noord-Laos van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 428354
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.