Panorama van amphitheater, Bryce Canyon, Utah

van Rietje Bulthuis

- Werkcode: 156569

Rietje Bulthuis over Panorama van amphitheater, Bryce Canyon, Utah

Panoramafoto van het zogenaamde amphitheater in Bryce Canyon met een prachtige wolkenlucht.
Je vindt meer foto's van Bryce in mijn album Bryce Canyon.
Bijzondere kalksteenformaties. Bryce Canyon is niet echt een ravijn, maar een serie van vreemdsoortige, grillige, door de natuur gevormde amphi-theaters. De wanden daarvan bestaan uit zestig verschillende lagen zand-, kalk- en leisteen. In de amphitheaters staan talloze zeer grillig gevormde rotsformaties in allerlei kleurschakeringen, variërend van wit, pastelroze, vurig oranje en rood tot knalrood. Deze rotspartijen worden hoodoos genoemd, ze zijn door erosie ontstaan.
Een panoramafoto bestaat uit meerdere foto's die ik later heb samengevoegd tot 1 beeld. Hierdoor ontstaat een weids uitzicht over de omgeving. Bij benadering ervaar je zo de grootsheid, weidsheid en ruimte van dit indrukwekkende tafereel. Om in te verdwalen. Gelukkig is hier een strategisch uitzichtpunt waar je in alle rust kunt fotograferen.
Je vindt meer panoramafoto's in mijn album 'panoramafotografie'.
Panorama van amphitheater, Bryce Canyon, Utah vind je in de categorieën Atomium, Blauw, Bryce Canyon National Park, Contemporary, Erosie, Fotografie, Geologie, Kalksteen, Landschappen, Leisteen, Lucht, Nationale Parken, Natuur en Weer, Noord Amerika, Oranje, Panoramafotografie, Papier, Rots (steen), Steen, Toeristische attractie, Vorm en Zandsteen.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Panorama van amphitheater, Bryce Canyon, Utah op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Panorama van amphitheater, Bryce Canyon, Utah van Rietje Bulthuis

Koop de foto Panorama van amphitheater, Bryce Canyon, Utah van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 156569
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.