Papegaaiduiker als een speer

van Robin Voorhamm

- Werkcode: 295 092

Robin Voorhamm over Papegaaiduiker als een speer

Deze papegaaiduiker is gefotografeerd op de Farne Eilanden in het verenigd koninkrijk. De papegaaiduiker had net gevist en gaat nu als een speer terug naar één van de eilanden om daar de vis af te leveren.
Papegaaiduiker als een speer vind je in de categorieën Farne-eilanden, Fotografie, Landschappen, Luchten, Modern, Papegaaiduiker, Seahouses, Vissen, Vogels, billy shiel en 2017.
Robin Voorhamm profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Robin Voorhamm

Hallo, mijn naam is Robin Voorhamm. Ik fotografeer inmiddels 10 jaar met Nikon Spiegelreflex camera's. Sinds 2007 ben ik ook actief binnen de Nikon Club Nederland als organisator van activiteiten, website/shop beheerder en tegenwoordig als bestuurslid. In al die jaren heb ik een boel foto's gemaakt. Ik vind het heerlijk om in de natuur foto's te maken van dieren en landschappen, dit is dan ook echt mijn favoriete fotografie bezigheid. Onlangs vroeg iemand mij of mijn werk ook te bestellen was. Tuurlijk, maar wat wil je precies dan en wat zijn dan de mogelijkheden. Via internet kwam ik op Werk aan de Muur terecht en nu al ben ik fan. Alle mogelijkheden van foto's aan de muur staan op deze website en je kunt dus nu zo een foto van mij kiezen en zelf bepalen in welk formaat en materiaal je dit wilt laten printen.Veel plezier op deze site en laat gerust een berichtje aan mij achter via twitter (https://twitter.com/voorhammr) of robin@voorhamm.com

Alle werken van Robin Voorhamm


Waarom je kiest voor Papegaaiduiker als een speer als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Papegaaiduiker als een speer van Robin Voorhamm

Koop de foto Papegaaiduiker als een speer van Robin Voorhamm op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 295 092
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.