Parel in de schelp

van Bernardine de Laat

- Werkcode: 370 659

Bernardine de Laat over Parel in de schelp

Waanzinnig mooi fantasie beeld van het binnenste van een schelp. Is dat de parel waar jij naar op zoek bent? Heerlijke kleuren en patronen om je fantasie op los te laten.
Parel in de schelp vind je in de categorieën Abstract, Art, Digital Art, Fantasie, Fractal, Kunst, Modern, Parel en Parelmoer.
Bernardine de Laat profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bernardine de Laat

Fotograaf en kunstenaar. Ik ontwerp digitale kunst wat meestal bijzonder kleurrijk is met heldere lijnen waar je naar blijft kijken. Als fotograaf ben ik graag in de natuur te vinden en is mijn favoriete plek het strand en de zee. Ik ben een HSP-er, High Sensitive Person en kan intens genieten van kleuren en licht, dat is dan ook waar ik de focus op leg in mijn foto's. Ik hoop dat u er net zo van kunt genieten als ik.

Alle werken van Bernardine de Laat


Waarom je kiest voor Parel in de schelp op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Parel in de schelp van Bernardine de Laat

Koop dit digital art werk Parel in de schelp van Bernardine de Laat als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 370 659
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.