Studio Heyki over Pastel kleurtjes op Procida

Stadje op het eilandje Procida voor de kust van Napels in het zuiden van Italië. De huizen zijn in snoepkleurtjes geschilderd.
De fotograaf is Kitty Bertelink.
Pastel kleurtjes op Procida vind je in de categorieën Boten & Schepen, Eetkamer, Eiland, Fotografie, Italië, Kleuren, Napels (provincie), Poedersuiker, Procida, Sportvissen, Urban / Street, Water en Woonkamer.
Studio Heyki profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Studio Heyki

"Zoveel te zien, zoveel kleuren"

Karin Heystee, beeldend kunstenaar, en Kitty Bertelink, illustrator en fotograaf. We hebben onze krachten gebundeld en samen Studio Heyki opgericht.

Karin Heystee (1963) is beeldend kunstenaar. Ze schildert en exposeert haar schilderijen vanaf 1987 in verschillende plaatsen in Nederland en Italië. Ze is begonnen als autodidact en heeft haar techniek verbetert door workshops te volgen bij bekende kunstenaars zoals Olav Cleofas van Overbeek, Dorry van der Winkel en Paul Banning. In 2008 heeft zij de basisscholing gedaan aan de Klassiek Academie voor de schilderkunst in Groningen. Karin woont en werkt in Reahus Friesland.

Kitty Bertelink (1990) is fotograaf. Ze heeft in 2008 de vooropleiding van Kunstacademie Minerva in Groningen gedaan. Ze was aangenomen maar heeft er toch voor gekozen om een gespecialiseerde opleiding tot fotograaf te volgen. In 2013 is zij afgestudeerd en tevens gestart met haar eigen bedrijf Kitty Fotografie. Zij heeft zich gespecialiseerd in woning en interieurfotografie. Naast het fotowerk maakt Kitty illustraties, Lief Monster en speciale portretfoto's in opdracht. Kitty woont en werkt in Tirns Friesland.

Alle werken van Studio Heyki


Klantbeoordelingen van Pastel kleurtjes op Procida 5 / 5 (1 beoordeling)

Anoniem Geverifieerde klant
Duitsland
5 / 5
Geverifieerde beoordeling van Trusted Shops 6 mei 2019
Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Pastel kleurtjes op Procida als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Pastel kleurtjes op Procida van Studio Heyki

Koop de foto Pastel kleurtjes op Procida van Studio Heyki op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 312 061
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden