Pastel op z'n mooist

van Marianne Bras

- Werkcode: 341 306

Marianne Bras over Pastel op z'n mooist

Mooie, blauwe pastel tinten van gipskruid en hortensia. De hortensia is aan verdrogen en daardoor extra van mooi kleur. De bokeh van het licht op de achtergrond maken dit beeld speciaal en speels. Een plaatje op de muur deze foto!
Pastel op z'n mooist vind je in de categorieën Blauw, Bloemen, Bokeh, Fotografie, Gipskruid, Hortensia, Kleuren, Lichtval, Mooi, Pastel en Verdroging.
Marianne Bras profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne Bras

Hoi,Ik ben Marianne Bras, het gezicht achter de camera van Marianne Bras Fotografie. Naast de fotografie ben ik werkzaam in de psychiatrie een mooi maar soms ook zwaar beroep. Tja..en dan de fotografie, lang geleden begonnen en ik kan wel zeggen dat het een uit de hand gelopen hobby is geworden. Eerst was het eigen gezin "de klos", tegenwoordig moeten ook familie en vrienden eraan geloven. Speciale momenten vast leggen dat vind ik zo dankbaar en dierbaar om te doen. Want het leven gaat snel...heel snel! Het is daarom zo belangrijk speciale momenten vast te leggen die over 5, 10, 25 jaar onbetaalbaar zijn geworden. Zodat je dan door middel van mijn foto's nog steeds kan herinneren hoe dat moment was en hoe het toen voelde. Ik fotografeer op locatie en fotografeer het liefst in en met natuurlijk licht. Mijn stijl is relaxed en speels, het gaat niet altijd om de "big smile". Mensen en kinderen fotograferen zoals ze zijn vind ik het mooiste wat er is. Maar ook de natuur met al zijn pracht is iedere keer weer een uitdaging. Al met al is fotografie mijn passie en mijn ontspanning. Kijk rond in de shop en ik hoop dat er iets moois bij zit voor je. Veel kijk plezier, groetjes, Marianne

Alle werken van Marianne Bras


Waarom je kiest voor Pastel op z'n mooist als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Pastel op z'n mooist van Marianne Bras

Koop de foto Pastel op z'n mooist van Marianne Bras op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 341 306
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden