Pastels Lofoten

van Carla Vermeend

- Werkcode: 100 971

Carla Vermeend over Pastels Lofoten

Pastelkleuren bij de atlantische kust op de Lofoten in Norwegen
Pastels Lofoten vind je in de categorieën Abstract, Blauw, Fotografie, Kleuren, Kunst, Landschappen, Lichtval, Lofoten, Natuurgebieden, Noorwegen, Oceanen en zeeën, Pastel en Winter.
Carla Vermeend profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Carla Vermeend

Naast mijn professionele carrière als projectsecretaris bij de gemeente Woerden besteed ik iedere vrije minuut aan fotografie. Jarenlang volgde ik tal van opleidingen, zoals School voor Grafische Vakken, Fotoschool Statief in Utrecht en workshops bij professionele fotografen. Dit stelde mij in staat een geheel eigen stijl te ontwikkelen. Het liefst fotografeer intuitief, vanuit mijn gevoel.Ik krijg veel inspiratie uit projecten die ik met andere fotografen uitvoer. Dit doe ik door middel van het gezamenlijk exposeren, fototochten of fotoreizen, bezoeken van exposities, maar ook door het organiseren van exposities en fotolezingen.

Alle werken van Carla Vermeend


Waarom je kiest voor Pastels Lofoten als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Pastels Lofoten van Carla Vermeend

Koop de foto Pastels Lofoten van Carla Vermeend op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 100 971
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
149,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden