Pelikaan

Pelikaan van Peter Moerman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 61623

Pelikaan van Peter Moerman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 gratis verzending!
Pelikaan van Peter Moerman

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze Pelikaan is gefotografeerd in Namibie nabij Walvisbaai. De Pelikanen weten dat er bij de boten altijd wat te eten te halen valt en voeren daarom continue glijvluchten langs de boten uit. Op deze ochtend was het windstil en het water daardoor olieglad. Tussen de bewolking en lage mist begon zojuist de zon door te breken en reflecteerde de blauwe delen lucht in het water. De combinatie van de kleurrijke vogel en zijn vervormde reflectie maken deze foto tot een spannende plaat waar je langer naar kan kijken en niet gauw zal vervelen

Over Peter Moerman

Peter Moerman profielfotoPeter Moerman is een professionele amateurfotograaf die naast zijn reguliere werk als installatieadviseur de fotografie zowel als hobby als beroep uitoefent. De invloeden die hij opdoet als technisch adviseur in de bouwwereld komen terug in zijn voorliefde voor architectuurfotografie. Naast deze tak van de fotografie is hij een alleseter die ook graag mensen en de natuur op de foto zet. Op zijn blog op de website https://www.petermoerman.nl doet hij regelmatig verslag van zijn activiteiten. Inspiratie doet hij op door het werk van andere fotografen te bekijken en regelmatig over fotografie te praten binnen de Fotogroep Zoetermeer waarvan hij lid is.

Alle werken