Peugeot D4A van Jaco Verheul

Werkcode: 473 942 Kopieer de werkcode

Jaco Verheul profielfoto De Peugeot D4a is een van Frankrijks kleine ruimtewonderen uit de periode net na de tweede wereldoorlog. Net voor en vooral tijdens die woelige periode werd er in Frankrijk door verschillende merken gewerkt aan de bestelauto van de toekomst. De TUB van Citroën was slechts een heel kort leven beschoren, de na-oorlogse HY kende een vele malen groter succes. Minder bekend bij het grote publiek was de Chenard&Walcker CPV. Net als de TUB een eenvoudige lege doos met alle techniek tussen de voorwielen. Daardoor creëerden de Fransen ruime bestelwagens met zeer beperkte buitenmaten. Door het ontbreken van de aandrijflijn en zware chassisbalken bleef de laadvloer laag en goed bereikbaar, wat dergelijke bestellers voor het eerst echt onderscheidend maakte van de kleine vrachtwagentjes van weleer. Peugeot heeft nooit echt gepionierd met moderne techniek. Het degelijke familiebedrijf uit Sochaux heeft altijd naam gemaakt met betrouwbare, eerder conservatieve automobielen. Dat juist Peugeot mee voorop liep in het aanbod van praktische, voorwielaangedreven bedrijfswagens, was dan ook meer een kwestie van slimme boekhouding dan van technische vooruitstrevendheid. De Chenard&Walcker CPV kwam in 1946 op de markt met een zwaar onder de maat presterende tweetakt tweecilinder achter de grille.Al heel snel werd deze opgevolgd door de bij Peugeot ingekochte 1200 cc viercilinder uit de Peugeot 202. Inkopen is een, betalen is een ander. img_7625Toen de schulden van Chenard&Walcker zo ho

Dit werk wordt aangeboden door Jaco Verheul

Gewoon mooie foto's en voor elk wat wils.

Meer weten over Jaco Verheul?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Wil
Nederland
5 / 5

Mooie en duidelijke website. Prachtige foto's om uit te kiezen en ook heel veel. Mooi afgewerkt. Ook de levering en verzending is prima verzorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Pierre
Nederland
5 / 5

Prachtige afwerking, levering volgens afspraak, uitstekend verpakt, telefonische hulp prima. Kortom: een zeer tevreden klant

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
Marjolein
Nederland
5 / 5

Goede service/contact/levering
De schilderijen (canvas) waren exact de kleur zoals weergegeven op de website. Wij zijn er blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
Jan
Nederland
4.5 / 5

Vlotte levering en goede communicatie. Mooi schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Wilfred
Nederland
5 / 5

Uitstekende webwinkel!
Na lang speuren op de prachtige site een mooi werk gevonden. Na het doorlopen van het duidelijke bestelproces, wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. De aflevering was perfect. Op tijd, heel verzorgd verpakt en het open maken van de verpakking was een feest. Zeer goede kwaliteit, niet alleen van de afbeelding, maar ook van het canvas en de gebruikte constructie. Kortom een 10!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
Thea
Nederland
5 / 5

Super!
Telefonisch goede vakkundige informatie en antwoorden op onze vragen. Snelle levertijd, goede Verpakking.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Babette
Nederland
5 / 5

Prachtige, scherpe print op canvas, zeer zorgvuldig verpakt en heel snel geleverd. Ik ben uiterst tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2016
Janwillem De Kaste
Nederland
5 / 5

Wat een geweldig bedrijf zo blij met jullie
2 bestellingen geplaatst de correspondentie die dan volgt van werk aan de muur naar de klant is echt uniek. Geeft een gevoel van grote betrokkenheid. Mooi man kwaliteit ten top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Marcel
Nederland
4.5 / 5

Neem de tijd en ervaar de vele mogelijkheden
Door het “tool” heb je een goed inlevingsvermogen om het thuis aan de muur te ervaren of het bij het interieur past en de maat zelf kun5 bepalen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Cynthia Deelstra
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Sturdy packed, clear description to assemble the frame with canvas. The result is beautiful. (Original) Stevig verpakt, duidelijke beschrijving om het frame met doek in elkaar zetten. Het resultaat is prachtig.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Hans
Nederland
4.5 / 5

Zeer mooie kwaliteit
Werk aan de muur doet wat ze beloven. Echt mooie afdrukkwaliteit en ook degelijk uitgevoerd met perfect ophangsysteem. In ons geval een aluminium uitvoering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Jules
Nederland
5 / 5

Perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen
Ben helemaal niet van de reviews maar voor nu maak ik daar graag eeb uitzondering voor. Mijn zoon mocht voor zijn 18e verjaardag mooie plaat voor aan de muur uitkiezen. Afmeting 160x40. Alles keurig verpakt en conform afspraak ontvangen. Echter na het ophangen en bij het verwijderen van de folie zat er kleine afwijking op de foto….Minimaal, maar voor iets wat wellicht een leven lang mee reist en je weet het toch hinderlijk. Na dit gedeeld te hebben met klanten service en intern overleg daar was de conclusie: Wij sturen kosteloos een nieuwe foto toe en degene met kleine beschadiging mochten we houden en zelf een andere zinvolle bestemming voor geven, nou dat gaan we zeker doen! Samenvattend: perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen ;) Dank daaarvoor team werk aan de muur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit digital art kunstwerk Peugeot D4A van Jaco Verheul als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden