Pico Viejo en La Gomera

van Easycopters

- Werkcode: 538 174

Easycopters over Pico Viejo en La Gomera

Zeer dichtbij de 3718 m hoge stratovulkaan Teide bevindt zich nog een spectaculaire krater: Pico Viejo. Pico Viejo heeft een krater met een diameter van 800 m – waarin eens een impressionant lavameer te bewonderen was– en is de op een na hoogste vulkaan op de Canarische eilanden. Op de achtergrond zie je ook nog La Gomera
Pico Viejo en La Gomera vind je in de categorieën Bergen, Blauwe lucht, Canarische Eilanden, Eiland, Fotografie, Landschapsfotografie, Lente, Spanje, Tenerife (eiland), Warmte, Water en Zomer.
Easycopters profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Easycopters

Landschapsfotograaf en dronepiloot Koen Henderickx neemt je graag mee op ontdekking naar de mooiste plekken, zowel dichtbij als wat verder weg.
Zijn missie is om mensen te laten kennis maken met natuurpracht, en dit zowel vanop het water, te land of met z’n drones vanuit de lucht.
Laat je inspireren en neem een kijkje op z’n website om z’n avonturen te volgen.

Alle werken van Easycopters


Waarom je kiest voor Pico Viejo en La Gomera op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Pico Viejo en La Gomera van Easycopters

Koop de foto Pico Viejo en La Gomera van Easycopters op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 538 174
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.