Piet Mondriaan. Composition No. 1_ Lozenge with Four Lines

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311 549

Over Piet Mondriaan. Composition No. 1_ Lozenge with Four Lines

Piet Mondriaan (Amersfoort, 7 maart 1872 – New York, 1 februari 1944) was een Nederlandse kunstschilder en kunsttheoreticus, die op latere leeftijd in het buitenland woonde en werkte. Mondriaan wordt algemeen gezien als een pionier van de abstracte en non-figuratieve kunst. Vooral zijn latere geometrisch-abstracte werk, met de kenmerkende horizontale en verticale zwarte lijnen en primaire kleuren, is wereldberoemd en dient als inspiratiebron voor vele architecten en ontwerpers van toegepaste kunst.
Piet Mondriaan. Composition No. 1_ Lozenge with Four Lines vind je in de categorieën Abstract, Kubisme, Kunstgeschiedenis, Modern, Oude meesters, Piet Mondriaan, Schilderijen, Wit, Woonstijl Design en Zwart-wit.

Waarom je kiest voor Piet Mondriaan. Composition No. 1_ Lozenge with Four Lines op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Piet Mondriaan. Composition No. 1_ Lozenge with Four Lines uit de oude meesters collectie

Koop Piet Mondriaan. Composition No. 1_ Lozenge with Four Lines als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311 549
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden