Piet Mondriaan. Victory Boogie Woogie

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311 543

Over Piet Mondriaan. Victory Boogie Woogie

Piet Mondriaan (Amersfoort, 7 maart 1872 – New York, 1 februari 1944) was een Nederlandse kunstschilder en kunsttheoreticus, die op latere leeftijd in het buitenland woonde en werkte. Mondriaan wordt algemeen gezien als een pionier van de abstracte en non-figuratieve kunst. Vooral zijn latere geometrisch-abstracte werk, met de kenmerkende horizontale en verticale zwarte lijnen en primaire kleuren, is wereldberoemd en dient als inspiratiebron voor vele architecten en ontwerpers van toegepaste kunst.
Piet Mondriaan. Victory Boogie Woogie vind je in de categorieën Abstract, Blauw, Geel, Kubisme, Kunstgeschiedenis, Modern, Oude Meesters, Piet Mondriaan, Rood en Schilderijen.

Waarom je kiest voor Piet Mondriaan. Victory Boogie Woogie als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Piet Mondriaan. Victory Boogie Woogie uit de oude meesters collectie

Koop Piet Mondriaan. Victory Boogie Woogie als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311 543
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
134,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden