Planet Station Antwerpen Centraal

van Frenk Volt

- Werkcode: 85 613

Frenk Volt over Planet Station Antwerpen Centraal

Een Little-Planet van het Koningin Astridplein voor het gebouw van het Station Antwerpen-Centraal. Dit station wordt ook wel de Spoorwegkathedraal genoemd.
Planet Station Antwerpen Centraal vind je in de categorieën Antwerpen, België, Digitale Kunst, Europa, Fotografie, Koningin Astridplein, Modern, Panoramafotografie, Stereografische projectie, Surrealisme en Treinstations.
Frenk Volt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frenk Volt

Gefocust op het maken van bijzondere Stadsgezichten en Landschappen. Daarnaast op zoek naar nieuwe perspectieven met een drone. Mijn fotowerk volgen of heb je vragen/suggesties? Check de linkjes bij mijn profiel of stuur een mailtje naar frenk@volt.pics.

Alle werken van Frenk Volt


Waarom je kiest voor Planet Station Antwerpen Centraal als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Planet Station Antwerpen Centraal van Frenk Volt

Koop dit digital art werk Planet Station Antwerpen Centraal van Frenk Volt als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 85 613
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
277,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden