Playa de Silencio Asturië Spanje

van Miranda Bos

- Werkcode: 294 283

Miranda Bos over Playa de Silencio Asturië Spanje

Het strand "Playa de Silencio" in de provincie Asturië in Noord - Spanje staat bekend om de hoge golven en zijn gekleurde rotsen die als er water van deze hoge golven over heen gaat nog meer gaan spreken. Het strand is alleen bereikbaar via een lange steile trap maar absoluut de moeite waard om te bezoeken!
Playa de Silencio Asturië Spanje vind je in de categorieën Abstract, Blauw, Fotografie, Groen, Kleuren, Kust, Landschappen, Natuursteen, Oceanen en zeeën, Spanje, Stranden, Tuin en Vakantie.
Miranda Bos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Miranda Bos

(Stads)landschappen, dieren en overige natuurfotografie. Tevens te boeken voor (familie)fotoshoots op locatie of een bruiloftsreportage. ..check mijn website voor meer foto's en informatie.

Alle werken van Miranda Bos


Waarom je kiest voor Playa de Silencio Asturië Spanje als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Playa de Silencio Asturië Spanje van Miranda Bos

Koop de foto Playa de Silencio Asturië Spanje van Miranda Bos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 294 283
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden