Poldermolen Goliath bij Zonsondergang

van Frenk Volt

- Werkcode: 145 585

Frenk Volt over Poldermolen Goliath bij Zonsondergang

Historische poldermolen De Goliath tijdens zonsondergang omringd door moderne wind-turbines. De molen dateert uit 1897 en staat nabij de Eemshaven, hiermee is het de noordelijkste molen van het Nederlandse vasteland.
Poldermolen Goliath bij Zonsondergang vind je in de categorieën Contemporary, Dijk, Eemshaven, Eemsmond, Eemspolder, Fotografie, Goliath (molen), Groningen (provincie), Kust, Landschappen, Molens, Nederland, Polderlandschap, Windenergie, Windturbine, Zon en Zonsondergang.
Frenk Volt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frenk Volt

Gefocust op het maken van bijzondere Stadsgezichten en Landschappen. Daarnaast op zoek naar nieuwe perspectieven met een drone. Mijn fotowerk volgen of heb je vragen/suggesties? Check de linkjes bij mijn profiel of stuur een mailtje naar frenk@volt.pics.

Alle werken van Frenk Volt


Waarom je kiest voor Poldermolen Goliath bij Zonsondergang op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Poldermolen Goliath bij Zonsondergang van Frenk Volt

Koop de foto Poldermolen Goliath bij Zonsondergang van Frenk Volt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 145 585
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
153,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden