Poldermolen Goliath bij Zonsondergang

van Frenk Volt

- Werkcode: 50 132

Frenk Volt over Poldermolen Goliath bij Zonsondergang

Historische poldermolen De Goliath tijdens zonsondergang omringd door moderne wind-turbines. De molen dateert uit 1897 en staat nabij de Eemshaven, hiermee is het de noordelijkste molen van het Nederlandse vasteland.
Poldermolen Goliath bij Zonsondergang vind je in de categorieën Avond, Contemporary, Dijk, Eemshaven, Eemsmond, Eemspolder, Europa, Fotografie, Goliath (molen), Groningen (provincie), Kust, Landschappen, Molens, Nederland, Windenergie, Windturbine en Zonsondergang.
Frenk Volt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frenk Volt

Gefocust op het maken van bijzondere Stadsgezichten en Landschappen. Daarnaast op zoek naar nieuwe perspectieven met een drone. Mijn fotowerk volgen of heb je vragen/suggesties? Check de linkjes bij mijn profiel of stuur een mailtje naar frenk@volt.pics.

Alle werken van Frenk Volt


Waarom je kiest voor Poldermolen Goliath bij Zonsondergang als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Poldermolen Goliath bij Zonsondergang van Frenk Volt

Koop de foto Poldermolen Goliath bij Zonsondergang van Frenk Volt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 50 132
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden