Shop nu met 10% korting Nog 3 dagen en 4 uur geldig!

Pont Fragnée in Liège

van Nop Briex

- Werkcode: 391966

Nop Briex over Pont Fragnée in Liège

De prachtige monumentale brug Pont Fragnée in Luik (B). De brug werd gebouwd van 1901-1904, ter gelegenheid van de Internationale Wereld Expositie van 1905, welke in Luik werd gehouden. De brug Pont Alexandre-III in Parijs diende als voorbeeld voor deze brug welke een par jaar geleden werd gebouwd voor de Wereld Expo in Parijs. Origineel is te koop!
Pont Fragnée in Liège vind je in de categorieën België (hoofdbetekenis), Brug (compositie), Luik (stad), Maas, Meuse, Pont Fragne, Schilderijen, Steden, Wallonië en paintings.
Nop Briex profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Nop Briex

Hedendaagse beelden en zelfs die uit het verleden inspireren mij om ze te recyclen voor re-actionair hedendaags impressionistische kunst. Mijn tekeningen en schilderijen zijn schetsimpressies in een losse en vrije stijl, de schilderijen in een kleurrijk palet. Daarnaast vervaardig ik ook collages en digitale kunstwerken of vind ik nieuwe inspiraties en composities door verfstreken uit bestaande werken. Ik werk snel, vanuit de emotie, wars van perfectie, behoedzaam om niet te vervallen in details en oneindeloos gepriegel.

Composities in bijna onafgewerkte staat, werken die deel uit maken van de hedendaagse impressionistische prikkel. Evoluerend naar een meer bevragend abstract essentieel hedendaags verbeeldend expressief impressionisme.

Met het internet worden we overladen met duizenden beelden per dag, prachtig. Maar heeft originele kunst aan de muur dan nog een toekomst? Ja, u kunt ze aanraken, voelen, ruiken. Schilderijen en tekeningen die u ontroeren en prikkelen, die u aandacht schenken en u iedere dag in een bad van totale ontspanning en plezier onderdompelen. Men beweert dat ik een van de meest gewaardeerde en gerenommeerde na-oorlogse kunstschilders uit Zuid Limburg ben. Ik verkoop mijn originele werken over de hele wereld. De samenwerking met Werk aan de Muur / Oh my Prints stel ik zeer op prijs omdat mijn originelen nu ook via excellente, kwalitatief hoogwaardige re-producties voor iedereen betaalbaar zijn.

Alle werken van Nop Briex


Meer weten over Nop Briex?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Pont Fragnée in Liège op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Pont Fragnée in Liège van Nop Briex

Koop dit schilderij Pont Fragnée in Liège van Nop Briex als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 391966

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
247 223 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.