Porsche GT3 RS

Porsche GT3 RS van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Porsche GT3 RS

van Jan Keteleer

Porsche GT3 RS van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 742428

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131 117 gratis verzending!

Omschrijving

De Porsche 997 GT3 RS Cup is een Porsche speciaal gebouwd voor het racecircuit. Op de gewone weg kun je een Porsche 911 tegenkomen maar de Porsche GT3 RS is daar niet geschikt voor. Deze Porsche is zeer spaarzaam gebouwd om niet te veel gewicht mee te nemen en in combinatie met een zeer krachtige motor is hij alleen geschikt voor zeer ervaren Porsche rijders.

Dit schilderij van een Porsche 997 GT3 RS Cup kan zeer groot worden afgedrukt op verschillende materialen

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken