Portret van Auguste Strobl

van Zoë Hoetmer

- Werkcode: 667 323

Zoë Hoetmer over Portret van Auguste Strobl

Mijn interpretatie van klassieke schilderijen. Ik heb een passie voor oudheid en ik ben erg nostalgisch. Daarom werk ik graag vanuit mijn voorliefde voor de schilderkunst. Ik geef ze een hedendaags jasje en omarm de klassieke stijl.

Origineel door Joseph Stieler, Auguste Strobl 1827.
Auguste was een Duitse schoonheid uit de 19e eeuw. De dochter van een koninklijke hoofdaccountant. Het is niet bekend hoe ze onder de aandacht van koning Ludwig I kwam, maar blijkbaar was hij verslagen door haar schoonheid dat hij gedichten voor haar schreef en haar liet portretteren.
Portret van Auguste Strobl vind je in de categorieën 19e eeuw, Digitale Kunst, Illustraties, Joseph Stieler, Modern, Nieuwe Meesters, Oude meesters, Portret, Schilderijen, Tekeningen, Vrouw, Wit en auguste strobl.
Zoë Hoetmer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Zoë Hoetmer

Ik werk erg realistisch en haal inspiratie uit het alledaagse voor mijn werk. Voor meer informatie/ samenwerkingen of andere mogelijkheden kun je altijd contact zoeken of even op mijn website kijken!

Alle werken van Zoë Hoetmer


Waarom je kiest voor Portret van Auguste Strobl op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Portret van Auguste Strobl van Zoë Hoetmer

Koop de illustratie Portret van Auguste Strobl van Zoë Hoetmer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 667 323
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.