Portret van een Creoolse vrouw

van Jeroen Kleiberg

- Werkcode: 603294

Jeroen Kleiberg over Portret van een Creoolse vrouw

De Kaapverdische archipel was onbewoond toen de Portugezen haar in 1456 ontdekten. De moderne bevolking van Kaapverdië stamt af van de mengeling van Europese kolonisten en Afrikaanse slaven die naar de eilanden werden gebracht om op Portugese plantages te werken. De meeste Kaapverdiërs zijn dus mulatten, in het Portugees ook wel mestiços genoemd. Een andere term is creools, dat wil zeggen die van gemengde inheemse Afrikaanse en inheemse Europese afkomst.
Portret van een Creoolse vrouw vind je in de categorieën Cabo Verde, Cesária Évora, Fotografie, Graffiti, Kaapverdisch Creools, Kaapverdië, Portret, Praia, Santo Antão en Vrouw.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Portret van een Creoolse vrouw op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Portret van een Creoolse vrouw van Jeroen Kleiberg

Koop de foto Portret van een Creoolse vrouw van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 603294
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.