Portret van een tijger

van Jan Keteleer

- Werkcode: 500152

Jan Keteleer over Portret van een tijger

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Jan Keteleer combineert briljant wit met zwart en brengt een bovennatuurlijke mate van detail in dit portret van een tijger. Starend in de diepten van dit prachtige stuk, is het niet moeilijk om volledig verdwaald te raken in alles wat door de ogen van dit opmerkelijke dier wordt gesuggereerd. Dit is een stuk dat spreekt tot degenen die echt van de natuur houden.
Portret van een tijger vind je in de categorieën , Afrika, Decoratieve kunst, Dieren, Dierentuin, Digital Art, Katten, Portret, Schilderijen, Tijgers, Cheetahs en meer en dierenhuid.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Portret van een tijger op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Portret van een tijger van Jan Keteleer

Koop dit digital art werk Portret van een tijger van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 500152
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.