Preikestolen, Noorwegen

Preikestolen, Noorwegen van Stephan Neven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Preikestolen, Noorwegen van Stephan Neven thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 85337

Preikestolen, Noorwegen van Stephan Neven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Preikestolen, Noorwegen van Stephan Neven

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Preikestolen is zeer steile klif die 605 meter boven de Lysefjord uitsteekt.

Om er te komen moet er 3,5 kilometer, zo'n 2 uur, gewandeld, geklauterd en geklommen worden. Om er vervolgens met trillende benen op te staan, want de klif is niet beschermd met hekken ofzo. Je kunt op de rand staan (niet aan te raden door de harde wind), maar ook op de rand liggen en een blik naar beneden wagen. Het is een van de bekendste toeristische attracties van Noorwegen

Over Stephan Neven

Stephan Neven profielfotoMijn fotografie-specialiteiten zijn landschappen en stadsgezichten. Ik probeer door middel van nabewerking de foto's zo realistisch mogelijk te laten lijken: zoals ik de situatie op het moment zag en voelde, zo probeer ik dit ook over te brengen in het eindresultaat. Omdat dit soms door beperking van de camera of lens niet lukt, helpt de nabewerking me daar een handje bij. Verder ben ik geen professional, ik ben (nog) niet in te huren en ik heb ook geen fotografiestudie of cursussen gevolgd. Een geoefende hobbyist, noem ik mezelf dan maar. Geoefend omdat ik nu sinds mei 2009 mijn camera heb waar ik een jaar later echt actief mee aan de slag ging (pagina op Flickr, mezelf inlezen in de theorie enz.). Hiervoor gebruikte ik het nog als point-and-shoot camera, net als de fotocameraatjes die ik daarvoor had. Ik heb mezelf ontwikkeld denk ik door veel te lezen en te proberen. Ik heb nooit cursussen o.i.d. gevolgd, ik heb mezelf alles aangeleerd door te leren van anderen. Ik hoop dat je mijn werken mooi vindt! Veel kijkplezier (dit kan ook op mijn uitgebreidere fotostream op Flickr: https://www.flickr.com/stephanneven)!!

Alle werken