Puh Zwaartekracht

van Susan Hol

- Werkcode: 27 975

Susan Hol over Puh Zwaartekracht

De originele foto van dit werk stamt uit 2011. Op aanraden van mijn docent fotografie maakte ik een landschapsfoto met een steen op de voorgrond. Een item op de voorgrond, zo leerde hij mij, maakt het beeld sprekender. Hij heeft gelijk. Er is echter 1 groot bezwaar: ik vind het toch nog saai. Dus ging ik in photoshop spelen met de steen en de foto. Pas 6 jaar later, met veel proberen en weer laten liggen, was ik tevreden over het beeld: een speels landschap waarin de zwaartekracht geen rol lijkt te spelen, of toch wel? Verwarring zaaien is leuk, je blijft dan kijken en proberen te snappen wat je ziet. Het geeft je nieuwe perspectieven!
Puh Zwaartekracht vind je in de categorieën Boerderij, Collage, Digitale Kunst, Frankrijk, Heuvel (landvorm), Lucht, Meteoor, Rots (steen), Steen (materiaal), Stilleven, Weiland, Wolken en Zwaartekracht.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Puh Zwaartekracht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Puh Zwaartekracht van Susan Hol

Koop dit digital art werk Puh Zwaartekracht van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 27 975
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
185,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden