REGENBOOG REMBRANDT

van Atelier Kunst en Ko

- Werkcode: 808 752

Atelier Kunst en Ko over REGENBOOG REMBRANDT

Dit kunstwerk maakt onderdeel uit van onze serie digitaal bewerkte portretten - Changing Faces. Een ode aan de oude meesterschilders. Aan het oorspronkelijke zelfportret van Rembrandt van Rijn hebben we een flinke dosis Popart toegevoegd. Door de digitale bewerking is er bovendien een structuur ontstaan die er alleen met toepassing van traditionele schildertechnieken niet zou zijn geweest.
REGENBOOG REMBRANDT vind je in de categorieën 17e eeuw, Digitale Kunst, Gouden Eeuw, Mannelijk (biologie), Nieuwe Meesters, Oude meesters, Popart, Portret en Rembrandt van Rijn.
Atelier Kunst en Ko profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Atelier Kunst en Ko

HOME IS WHERE THE ART IS

Atelier Kunst en Ko is het samenwerkingsverband van de Leidse kunstenaars Peter en Sven de Ru. De grafische inslag van zoon Sven vult de schilderkunstige achtergrond van vader Peter goed aan. De samenwerking werkt inspirerend en leidt tot nieuwe inzichten in onze kunst. Door de verschillende invalshoeken ontstaan kunstwerken met een meerwaarde. Wat die meerwaarde is laten we graag aan jou over. Net als de keuze met welk kunstwerk je van je huis een thuis maakt.

Alle werken van Atelier Kunst en Ko


Waarom je kiest voor REGENBOOG REMBRANDT als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

REGENBOOG REMBRANDT van Atelier Kunst en Ko

Koop dit digital art werk REGENBOOG REMBRANDT van Atelier Kunst en Ko als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 808 752
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.