Radio Kootwijk

Radio Kootwijk van Arjen Roos

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Radio Kootwijk van Arjen Roos

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 463419
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!

Omschrijving

Radio Kootwijk gebouw A op de Veluwe gebouwd in 1918.
Het hoofdgebouw van het voormalig zenderpark, Gebouw A, is een rijksmonument. Het gebouw in art-deco-stijl, met sculpturen van beeldhouwer Hendrik van den Eijnde, is een mengvorm van de Berlijnse en de Amsterdamse School. Het diende als decor voor de Amerikaanse film Mindhunters (uitgebracht 2004) en de Nederlandse film Ver van familie (opnames in 2007). Ook werden er diverse videoclips opgenomen. Het gebouw dient vooral als locatie voor evenementen. Eerder had de Nederlandse zanger Willy Derby een hit met het nummer "Hallo Bandoeng". Deze titel is een verwijzing naar de woorden waarmee koningin-moeder Emma de radiotelefoondienst met Nederlands-Indië opende.

Over Arjen Roos

Arjen Roos profielfotoHet grootste deel van mijn werk bestaat uit het maken van fotomontages. Voor deze montages ben ik altijd op zoek naar mooie achtergronden. Op speurtocht naar deze mooie plekjes maak ik veel foto's die ik niet in mijn montages zal gebruiken. De mooiste van deze werken zal ik via deze weg verkopen.

Naast mijn fotografie hou ik me bezig met het creëren van digitale kunst. Deze schilderijen zijn ook in de shop te vinden en blijken behoorlijk populair. Dit had ik niet verwacht maar zorgt er wel voor dat ik meer van mijn schilderijen langs deze weg aan zal bieden.

Alle werken