Ram rent helling af

Ram rent helling af van Christa Thieme-Krus

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 280418

Ram rent helling af van Christa Thieme-Krus

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 1 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Het is zo verrassend hoe dichtbij je bij wildlife in de Canades Rocky Mountains kan komen. Terwijl wij met de camper langs Medicine Lake rijden in Jasper National Park zien we op een helling een groep dikhoornschapen staan. Samen met andere toeristen stoppen we langs de kant van de weg. Twee vrouwelijke schapen dwalen af naar beneden en lopen tussen de toekijkende mensen en hun auto's door. De leider van de groep, deze ram met zijn imposante hoorns, houdt de boel goed in de gaten. Een mooi moment om hem even goed te portretteren. Uiteindelijk vindt de ram het genoeg, daalt de helling af en drijft zijn weglopende vrouwtjes weer terug naar de rest van de groep.

Over Christa Thieme-Krus

Christa Thieme-Krüs is het innovatieve en creatieve brein achter Thicor CreAssist. Door haar interesse in wat mens en dier doet bewegen is zij in 1991 na de lerarenopleiding Tekenen en Handvaardigheid op de Fontys Hogeschool in Sittard, psychologie gaan studeren aan de Katholieke Universiteit Brabant in Tilburg. Vooral de reclamepsychologie had haar interesse. Na haar studie is zij een tiental jaren werkzaam geweest in de zakenwereld, voornamelijk op het gebied van de Public Relations en Marketing. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ze bleef werkzaamheden verrichten als freelance grafisch vormgever, fotograaf en kunstenaar onder de naam Thicor Mixed Media. Door haar sociale betrokkenheid deed en doet zij regelmatig vrijwilligerswerk voor lokale verenigingen en instanties en startte zij in 2001 met teken- en schilderlessen in eigen atelier, eerst aan kinderen en daarna ook aan volwassenen. Zijdelings bleef zij zich bezighouden met de fotografie. Na een werkproject van een jaar in Gran Canaria is zij in 2011 terug gekomen naar Nederland en heeft zij begin 2012 haar kennis en kunde gebundeld in een geheel nieuw bedrijf: Thicor CreAssist.

Alle werken