Reflecties in Noorwegen

van Koos de Wit

- Werkcode: 395 680

Koos de Wit over Reflecties in Noorwegen

Dit kleine meer, Heddersvatn, ligt naast de Gaustatoppen. De Gaustatoppen is de hoogste berg van de provincie Telemark in Noorwegen. Het uitzicht vanaf de top is indrukwekkend, want men kan een gebied van ongeveer 60.000 km² zien, een zesde van het Noorse vasteland.
Reflecties in Noorwegen vind je in de categorieën Bergen, Feest- en gedenkdagen, Fotografie, Gaustatoppen, Heddersvatn, Landschappen, Noorwegen, Rjukan, Spiegel (optica), Spiegelbeeld (reflectie), Water en Wolken.
Koos de Wit profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Koos de Wit

Landschappen en stadsgezichten zijn mijn favoriete fotografie-onderwerpen. Ik hou van foto's waarbij reflecties in het water een belangrijk onderdeel zijn, evenals foto's in het blauwe uurtje. Bij het nemen van de foto's kom ik helemaal tot rust. Ik hoop dat die rust ook in mijn beelden tot uitdrukking komt.

Alle werken van Koos de Wit


Waarom je kiest voor Reflecties in Noorwegen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Reflecties in Noorwegen van Koos de Wit

Koop de foto Reflecties in Noorwegen van Koos de Wit op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 395 680
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
130,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden