Regenbui trekt over de stad Groningen

van Evert Jan Luchies

- Werkcode: 563 010

Evert Jan Luchies over Regenbui trekt over de stad Groningen

Uitzicht over de stad Groningen vanaf het dakterras van het nieuwe Forum. Op de voorgrond het nieuwe Markthotel in aanbouw, de sociëteit van studentenvereniging Vindicat, de Martinitoren en een deel van het schip van de Martinikerk. De Grote markt en het stadhuis, de ABN bank, de voormalige V&D en het bureau van de Rijksuniversiteit zijn duidelijk te herkennen. Aan de horizon, direct onder de donkere regenwolk is de Suikeruniefabriek Vierverlaten bij Hoogkerk te herkennen. Deze foto is gemaakt in Februari 2020
Regenbui trekt over de stad Groningen vind je in de categorieën Forum Groningen, Fotografie, Gemeentehuis, Groningen, Hoogkerk, Martinitoren, Regen, Stedelijke landschappen, Steden en Wolken.
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Regenbui trekt over de stad Groningen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Regenbui trekt over de stad Groningen van Evert Jan Luchies

Koop de foto Regenbui trekt over de stad Groningen van Evert Jan Luchies op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 563 010
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.