Rembrandt. Aristotles met buste van Homer

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311 462

Over Rembrandt. Aristotles met buste van Homer

Rembrandt Harmenszoon van Rijn (Leiden, 15 juli 1606 - Amsterdam, 4 oktober 1669) was een Nederlandse kunstschilder, etser en tekenaar. Hij geldt algemeen als een van de grootste schilders en etsers in de Europese kunst, en als de belangrijkste Hollandse meester van de 17e eeuw. Rembrandt vervaardigde in totaal ongeveer driehonderd schilderijen, driehonderd etsen en tweeduizend tekeningen, met als bekendste werk De Nachtwacht (1642). Zijn werk behoort tot de barok en is zichtbaar beïnvloed door het caravaggisme, alhoewel hij nooit in Italië is geweest.
Rembrandt. Aristotles met buste van Homer vind je in de categorieën Aristoteles, Gouden Eeuw, Homerus, Kunstgeschiedenis, Oude Meesters, Rembrandt, Rembrandt van Rijn en Schilderijen.

Waarom je kiest voor Rembrandt. Aristotles met buste van Homer als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Rembrandt. Aristotles met buste van Homer uit de oude meesters collectie

Koop Rembrandt. Aristotles met buste van Homer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311 462
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
157,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden