Rembrandt van Rijn, De Wandelende Muzikanten

Rembrandt van Rijn, De Wandelende Muzikanten van Rembrandt van Rijn

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Rembrandt van Rijn, De Wandelende Muzikanten van Rembrandt van Rijn thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 111456

Rembrandt van Rijn, De Wandelende Muzikanten van Rembrandt van Rijn

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Rembrandt van Rijn, De Wandelende Muzikanten van Rembrandt van Rijn

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Rembrandt van Rijn (Nederlands, 1606-1669), De Wandelende Muzikanten, c. 1635
Rembrandt van Rijn is geboren te Leiden, Nederland. Na zijn opleiding, waarin hij met diverse schilders, waaronder Pieter Lastman in Amsterdam, studeerde, begon hij een studio in Leiden. Hij werd beroemd met schilderijen van bijbelse scènes en om de grote aandacht die hij gaf aan het licht. Vanaf 1632 werkte Rembrandt in Amsterdam, waar hij een portret schilderde voor de middenklasse. In 1634 trouwde hij met Saskia van Uylenburgh, en ze hadden samen een zoon, Titus. Rembrandt schilderde verschillende portretten van zowel Saskia als Titus. Na 1642, het jaar waarin Saskia overleed en waarin hij het beroemde Nachtwacht schilderde, bleven zijn werken afnemen. In 1656 werd hij failliet verklaard. In deze jaren werden Rembrandt's onderwerpen minder barok. Rembrandt had een zeer hoge productie. Er zijn ongeveer 650 schilderijen uit zijn hand bekend, waaronder 60 zelfportretten, ongeveer 300 etsen en 1500 tot 2000 tekeningen

Over Rembrandt van Rijn

Rembrandt van Rijn profielfotoRembrandt Harmenszoon van Rijn (1606 ? 1669) was a Dutch painter and etcher. He is generally considered one of the greatest painters and printmakers in European art and the most important in Dutch history. Having achieved youthful success as a portrait painter. Rembrandt's greatest creative triumphs are exemplified especially in his portraits of his contemporaries, self-portraits and illustrations of scenes from the Bible.

Alle werken