Rembrandt van Rijn. De verloochening van Petrus

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311 469

Over Rembrandt van Rijn. De verloochening van Petrus

Rembrandt Harmenszoon van Rijn (Leiden, 15 juli 1606 - Amsterdam, 4 oktober 1669) was een Nederlandse kunstschilder, etser en tekenaar. Hij geldt algemeen als een van de grootste schilders en etsers in de Europese kunst, en als de belangrijkste Hollandse meester van de 17e eeuw. Rembrandt vervaardigde in totaal ongeveer driehonderd schilderijen, driehonderd etsen en tweeduizend tekeningen, met als bekendste werk De Nachtwacht (1642). Zijn werk behoort tot de barok en is zichtbaar beïnvloed door het caravaggisme, alhoewel hij nooit in Italië is geweest.
Rembrandt van Rijn. De verloochening van Petrus vind je in de categorieën Bijbel, Gouden Eeuw, Kunstgeschiedenis, Oude meesters, Petrus, Religie, Rembrandt, Rembrandt van Rijn, Schilderijen en verloochening.

Waarom je kiest voor Rembrandt van Rijn. De verloochening van Petrus als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Rembrandt van Rijn. De verloochening van Petrus uit de oude meesters collectie

Koop Rembrandt van Rijn. De verloochening van Petrus als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311 469
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden