Retro Eikenblad

van Ricardo van den Brink

- Werkcode: 935 761

Ricardo van den Brink over Retro Eikenblad

Een eikenblad maar dan anders. Juist omdat elk aspect & seizoen van de natuur zijn eigen schoonheid heeft
Retro Eikenblad vind je in de categorieën Blad, Bloemen, Bruin, Eik, Eikenblad, Fotografie, Heide, Lente en Woonstijl Vintage.
Ricardo van den Brink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo van den Brink

Mijn naam is Ricardo van den Brink en ik ben 33 jaar.

Sinds ik mij kan herinneren ben ik al bezig met fotograferen. Ik heb nooit ergens specifiek de focus op gehad toendertijd, het belangrijkste was om er lekker op uit te gaan en met mijn hobby bezig te zijn.
Genieten van het moment is het grote woord. Dat is het mooie van fotografie. Je legt mooie en/of bijzondere momenten vast en je kunt later nog eens terugkijken en genieten van het moment dat je die foto nam of van de herinnering die er bij zit. Die dag dat het zo heerlijk warm was of die ene stormachtige dag.


Nu ligt mijn focus veelal bij Portretten, Landschap en Natuur en Dieren (Neem gerust een kijkje in mijn portfolio op de site). De mogelijkheid voor Portretten en Dieren fotografie is alleen buiten op dit moment, omdat hier een veilige afstand gewaarborgd kan worden. Ik wil het allemaal vastleggen. Mooie momenten, fantastische herinneringen. En iets waardevols meegeven, om nog lang van te kunnen genieten.

Voor de toekomst wil ik mij nog erg graag eens verdiepen in astrofotografie, omdat het allemaal zo mysterieus is daarboven en zo mooi. Zoveel te zien op een heldere nacht

Alle werken van Ricardo van den Brink


Waarom je kiest voor Retro Eikenblad als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Retro Eikenblad van Ricardo van den Brink

Koop de foto Retro Eikenblad van Ricardo van den Brink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 935 761
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden