Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 17 uur geldig!

Reuzenrad Köningsallee Düsseldorf

van Eus Driessen

- Werkcode: 204055

Eus Driessen over Reuzenrad Köningsallee Düsseldorf

De Königsallee (letterlijk "Koningsboulevard") is een stadsboulevard in Düsseldorf, hoofdstad van de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland.
De Königsallee is bekend om zowel de aangelegde kanaal dat loopt langs het centrum, maar ook voor de mode-showrooms en luxe winkels gelegen langs de zijkanten.
Bijgenaamd Kö door de lokale bevolking, de Königsallee is veruit Duitsland drukste, chique winkelstraat (Versace, Prada, Rolex etc.). In de straat zijn vaak geparkeerd Ferrari's, Lamborghini's, Bentley, Rolls Royce enz.
Op de suggestie van de landschapsarchitect, Kastanjebomen (Duits: Kastanien) werden geplant langs het kanaal en de boulevard werd daarom de naam "Kastanienallee" dienovereenkomstig gegeven. Na een incident in 1848, toen paardenmest op Koning Friedrich Wilhelm IV werd gegooid, werd de straat omgedoopt tot "Königsallee" (wat betekent dat King's Avenue) als een gebaar van verzoening.
Reuzenrad Köningsallee Düsseldorf vind je in de categorieën Duitsland, Düsseldorf, Fotografie, Gracht, Königsallee, Luxegoed, Noordrijn-Westfalen, Reuzenrad, Rolex, Straatfotografie en Versace (merk).
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Reuzenrad Köningsallee Düsseldorf op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Reuzenrad Köningsallee Düsseldorf van Eus Driessen

Koop de foto Reuzenrad Köningsallee Düsseldorf van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 204055

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 111 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.