Reuzenrad Köningsallee Düsseldorf

van Eus Driessen

- Werkcode: 204 055

Eus Driessen over Reuzenrad Köningsallee Düsseldorf

De Königsallee (letterlijk "Koningsboulevard") is een stadsboulevard in Düsseldorf, hoofdstad van de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland.
De Königsallee is bekend om zowel de aangelegde kanaal dat loopt langs het centrum, maar ook voor de mode-showrooms en luxe winkels gelegen langs de zijkanten.
Bijgenaamd Kö door de lokale bevolking, de Königsallee is veruit Duitsland drukste, chique winkelstraat (Versace, Prada, Rolex etc.). In de straat zijn vaak geparkeerd Ferrari's, Lamborghini's, Bentley, Rolls Royce enz.
Op de suggestie van de landschapsarchitect, Kastanjebomen (Duits: Kastanien) werden geplant langs het kanaal en de boulevard werd daarom de naam "Kastanienallee" dienovereenkomstig gegeven. Na een incident in 1848, toen paardenmest op Koning Friedrich Wilhelm IV werd gegooid, werd de straat omgedoopt tot "Königsallee" (wat betekent dat King's Avenue) als een gebaar van verzoening.
Reuzenrad Köningsallee Düsseldorf vind je in de categorieën Duitsland, Düsseldorf, Fotografie, Gracht, Keulen, Königsallee, Luxegoed, Reuzenrad, Rolex, Straatfotografie en Versace (merk).
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Reuzenrad Köningsallee Düsseldorf als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Reuzenrad Köningsallee Düsseldorf van Eus Driessen

Koop de foto Reuzenrad Köningsallee Düsseldorf van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 204 055
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden