Reuzenrad Köningsallee Düsseldorf

Reuzenrad Köningsallee Düsseldorf van Eus Driessen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Reuzenrad Köningsallee Düsseldorf van Eus Driessen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 204055
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

De Königsallee (letterlijk "Koningsboulevard") is een stadsboulevard in Düsseldorf, hoofdstad van de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland.
De Königsallee is bekend om zowel de aangelegde kanaal dat loopt langs het centrum, maar ook voor de mode-showrooms en luxe winkels gelegen langs de zijkanten.
Bijgenaamd Kö door de lokale bevolking, de Königsallee is veruit Duitsland drukste, chique winkelstraat (Versace, Prada, Rolex etc.). In de straat zijn vaak geparkeerd Ferrari's, Lamborghini's, Bentley, Rolls Royce enz.
Op de suggestie van de landschapsarchitect, Kastanjebomen (Duits: Kastanien) werden geplant langs het kanaal en de boulevard werd daarom de naam "Kastanienallee" dienovereenkomstig gegeven. Na een incident in 1848, toen paardenmest op Koning Friedrich Wilhelm IV werd gegooid, werd de straat omgedoopt tot "Königsallee" (wat betekent dat King's Avenue) als een gebaar van verzoening.

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Eus Driessen profielfotoPassie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken