Reuzenrad Köningsallee Düsseldorf

Reuzenrad Köningsallee Düsseldorf van Eus Driessen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 204055

Reuzenrad Köningsallee Düsseldorf van Eus Driessen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

De Königsallee (letterlijk "Koningsboulevard") is een stadsboulevard in Düsseldorf, hoofdstad van de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland.
De Königsallee is bekend om zowel de aangelegde kanaal dat loopt langs het centrum, maar ook voor de mode-showrooms en luxe winkels gelegen langs de zijkanten.
Bijgenaamd Kö door de lokale bevolking, de Königsallee is veruit Duitsland drukste, chique winkelstraat (Versace, Prada, Rolex etc.). In de straat zijn vaak geparkeerd Ferrari's, Lamborghini's, Bentley, Rolls Royce enz.
Op de suggestie van de landschapsarchitect, Kastanjebomen (Duits: Kastanien) werden geplant langs het kanaal en de boulevard werd daarom de naam "Kastanienallee" dienovereenkomstig gegeven. Na een incident in 1848, toen paardenmest op Koning Friedrich Wilhelm IV werd gegooid, werd de straat omgedoopt tot "Königsallee" (wat betekent dat King's Avenue) als een gebaar van verzoening.

Over Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, concert-fotografie.

Alle werken